پاکستان: مذاکرات فنی ایران و آمریکا از یکشنبه آغاز می‌شود حزب‌الله: ادعای اسرائیل درمورد محاصره نیرو‌های مقاومت در ارتفاعات علی الطاهر کذب است هیئت بلندپایه پاکستان فردا به سوئیس سفر می‌کند / شهباز شریف و عاصم منیر میانجی مذاکرات ایران و آمریکا الجزیره: ایران در حال اعمال فشار حداکثری علیه ترامپ است در پی بسته شدن تنگه هرمز؛ نتانیاهو دستور توقف حملات نظامی در لبنان را صادر کرد قالیباف، عراقچی و باقری‌کنی در راه ژنو + جزئیات ترکیب تیم مذاکره‌کننده ایران با آمریکا ادعای سنتکام درباره «افزایش تردد کشتی‌ها در تنگه هرمز» تنگه هرمز دوباره بسته شد + بیانیه قرارگاه مرکزی خاتم الانبیا فوری / هیئت دیپلماتیک ایران عازم سوئیس شد تنگه هرمز را تا عقب‌نشینی کامل اسرائیل از لبنان مسدود کنید نعیم قاسم: گزینه‌ای به نام تسلیم وجود ندارد/ شکست طرح نابودی حزب‌الله ابوعبیده: تلاش‌های اشغالگران برای جدا کردن جبهه‌ها راه به جایی نمی‌برد تحرک چهار سوخت‌رسان آمریکایی در خاورمیانه فرانسه درباره لغو تحریم‌های ایران شرط گذاشت نتانیاهو: تا هر زمان لازم باشد در جنوب لبنان می‌مانیم حزب الله: دشمن اسرائیلی هیچگاه به توافقی پایبند نبوده است

جاسوسی آمریکا در غزه برای رژیم صهیونیستی

جاسوسی آمریکا در غزه برای رژیم صهیونیستی سیا اطلاعات مورد نیاز درباره رهبران حماس و محل گروگان‌ها در غزه را در اختیار اسراییل قرار داده است.
تاریخ انتشار: ۰۸:۴۴ - ۲۳ دی ۱۴۰۲ - 2024 January 13
کد خبر: ۲۲۳۰۶۹

به گزارش راهبرد معاصر،‌ روزنامه آمریکایی نیویورک تایمز در گزارشی به نقل از مقامات آمریکایی اعلام کرده است که سازمان اطلاعات مرکزی آمریکا موسوم به سیا اطلاعات مورد نیاز درباره رهبران حماس و محل گروگان‌ها در غزه را جمع آوری کرده و در اختیار اسراییل قرار می‌دهد.

 

نیویورک تایمز به نقل از مقامات آمریکایی گفته است که واشنگتن با افزایش پروازهای پهپادی و شناسایی بر فراز غزه، جمع آوری اطلاعات درباره حماس را تشدید کرده است. براساس این گزارش، واشنگتن تلاش‌های خود را برای رهگیری ارتباطات بین مقامات حماس افزایش داده است.

 

این گزارش همچنین می‌گوید که در پی حملات ۷ اکتبر، سازمان اطلاعاتی سیا یک گروه امنیتی ضربتی و فوری را برای جمع آوری اطلاعات درباره رهبران ارشد حماس و ارائه آن به فرماندهان ارتش تل آویو تشکیل داده است.

 

در این گزارش در عین حال، مقامات آمریکایی گفته‌اند که واشنگتن اطلاعات رهگیری برای حمله به العاروری در حومه بیروت را به ارتش تل آویو ارائه نکرده است.

 

در بخش دیگری از این گزارش گفته شده است که مداخله نظامی گسترده آمریکا در یمن باعث تقویت این دیدگاه در افکارعمومی جهانی شده است که آمریکا به صورت مستقیم از جانب اسراییل در جنگ منطقه‌ای عمل می‌کند.

 

از سوی دیگر، روزنامه عبری زبان یدیعوت احرونوت تاکید کرد که آفریقای جنوبی به سبب اهتمام رسانه‌ای گسترده (به قضیه رسیدگی به نسل‌کشی رژیم صهیونیستی در غزه) در دیوان دادگستری بین‌المللی به پیروز دست یافت و اقدامات این دادگاه پیروزی برای فلسطینیان در جنگ است حتی اگر حکم موقت هم صادر نشود.

 

در همین راستا، «سنا زکارنه»، پژوهشگر علوم سیاسی و روابط بین‌الملل تاکید کرد که دیوان دادگستری بین‌المللی غوغایی رسانه‌ای به پا کرد و موجب محک قضیه فلسطین شد.

 

زکارنه اظهار داشت که آفریقای جنوبی برای اثبات نسل‌کشی در غزه به نهادهای بین‌المللی و محلی استناد کرد که این موجب قوی‌تر شدن ادله آن شد.

 

وی بیان کرد که دیوان دادگستری بین‌المللی بحرانی اخلاقی را به راه خواهد انداخت و رژیم اشغالگر صهیونیستی را در مقابل جهانیان رسوا خواهد کرد./ مهر

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار